Satsa på en fin och säker solbränna: 5 smarta produkter

Sommaren är på många sätt den bästa tiden på året, inte minst med tanke på att man kan äta glass flera gånger om dagen om man så vill. Men sommaren har sina utmaningar för huden: hettan och fukten torkar ut din hud och bränner den. Därför har vi listat fem produkter som du kan sola säkert med och samtidigt få en fin solbränna.

Detta är ett dagligt solskydd för city-miljö. Skyddar mot yttre påverkan som föroreningar, UV-strålar och torr luft och har en mycket återfuktande med hög spf. Perfekt de dagar då du ska vistas i solen på stan men inte ”ligga på en solstol och steka”. Dagligt solskydd, Shiseido, 365 kr/50ml.

Denna lyxiga SPF skyddar dig inte bara mot solen och skadliga strålar utan är också utvecklad att förebygga framtida missfärgningar genom att hålla huden lugn, fuktmättad och välvårdad. Solskydd, La Mer, 875 kr/50ml.

Ett läppbalsam som återfuktar och skyddar läpparna. EOS Aloe har en solskyddsfaktor på SPF 30 och passar bra för dig med en mer aktiv livsstil. Ett lip balm med sheasmör, fuktgivande oljor och lugnande aloe vera. Läppbalsam, Eos, 69 kr.

En vattenresistent solkräm med SPF 50, ett högt UVA och UVB skydd. Solskyddskräm anpassad för ansiktet där formulan skyddar och motverkar hudens åldrande och pigmenteringar, orsakade pga fotoåldrandet. Solskyddskräm, Comfort Zone, 325 kr/60ml.

Ett milt och 100% mineraliskt solskydd som är otroligt behaglig, även på en känslig hud. Ger ett icke-irriterande, bredspektrat skydd. En genomskinlig – närmast osynlig slöja – över huden, oavsett hudton. Solskydd, Clinique, 285 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.