50 år sedan månlandningen: Omega visar upp nya Speedmaster

Tidigare i år meddelade Omega att det ikoniska urverket Caliber 321 relanseras under året. I lördags, på 50-årsdagen av månlandningen med Apollo 11 kan Omega stolt visa upp att nya Speedmaster Moonwatch använder sig av Caliber 321. Urverket har använts i en rad modeller med rymdanknytning, bland annat Speedmaster ST 105.003 som testades och kvalificerades av NASA och bars av astronaut Ed White under den första amerikanska rymdpromenaden. Även i Speedmaster ST 105.012 vilken var den första klockan som användes på månen, och skedde på det historiska datumet den 21 juli 1969.

Den nya Speedmaster Moonwatch 321 Platinum är 42 mm med boettring i svart keramik. Klockan har läderband med platinumspänne och är en hyllning till månlandningen med Apollo 11 för 50 år sedan.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.