The North Face släpper ny kollektion inspirerad av månen

”Till månen och tillbaka” – det skulle kunna vara namnet på The North Face nya kollektion. Det välkända friluftsmärket har inspirerats av mänsklighetens relation och drömmar om månen. En kollektion under namnen ”Lunar Voyage” bestående av jackor, accessoarer och skor – nästintill enfärgade i vitt, svart och med cremè-färgade detaljer och reflekterade logotyper.

Plaggen är The North Face klassiska produkter – Nuptse jacka, Denali Fleece och Mountain Q – men i en ny tolkning. Med tanke på att kollektionen är minimalistiskt passar den utmärkt för storstadsbor och andra friluftsaktiviteter nu under sommarhalvåret.

Den nya kollektionen ”Lunar Voyage” släpps i utvalda The North Face-butiker och på hemsidan från den 17:e juli.

Vi ser The North Face klassiska produkter i en ny rymd-tappning som Nuptse jackan, Denali Fleecen och Mountain Q jackan, även presenteras tre väskor alla i den vita nyansen med North Face logga i tre olika storlekar. Då kollektionen är stilren och minimalistisk passar den både i stan som på frilufsäventyr under sommaren.

The North Face Lunar Voyage släpps i utvalda North Face butiker och online 17 Juli.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.