Nikes nya löparskor är fyllda av kulor

Nike fortsätter att släppa skor på löpande band. Det kommer knappast som någon större nyhet att de dominerande sportvarumärkena just nu satsar stort på stödämpning i skorna. Denna gång är modellen Joyride den senaste innovationen att ansluta till Nike Air- och Nike React-familjerna – inom företagets enorma sortiment av stötdämpande sulor. 

Nya skon Nike Joyride är designad att hålla benen friska genom en personlig underfotsupplevelse med en ny stötdämpning i ett oväntat lätt och energiskt paket. Stötdämpning är byggd av ett system uppbyggt av tusentals TPE-kulor. Kulorna är placerade inom olika zonpoddar som tillåter skummet att expandera i alla riktningar. Systemet ska skapa en dynamisk fotbädd som formar sig efter din fot och känns gjord just för dig.


Nike Joyride släpps först som Nike Joyride Run Flyknit. Den mjuka stötdämpningen och den smidiga övergången hjälper till att minska stötarna – något som är lika viktigt oavsett om du är du en nybörjare som försöker hitta ditt rätta tempo eller en löpare på elitnivå. 

Nike Joyride Run Flyknit finns tillgänlig för Nike Members från den 25 juli. Från den 15 augusti finns den tillgänglig globalt.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.