TV4 Play livesänder Way Out West-konserter gratis

Flera av konserterna på de större scenerna Flamingo och Azaela under Way Out West kommer detta år att livesändas i TV4 Play. Den 8-10 augusti åker TV4 Play till sommarfestivalen Way Out West i Slottsparken, Göteborg. För första gången kan hela svenska folket gratis livestreama konserter från den omtalade festivalen.

Titiyo kommer att uppträda klockan 15.10 på Flamingo under Way Out West 2019.

– Way Out West erbjuder flera av vår tids mest intressanta musikartister och vi på TV4 älskar ju musik. Så det känns som ett perfekt samarbete där vi kan erbjuda TV4 Plays alla 3 miljoner användare möjligheten att känna på festivalpulsen från Slottsskogen i Göteborg, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

De konserter som livestreamas från Way Out West-scenerna Flamingo och Azaela kan ses gratis i TV4 Play. https://www.tv4play.se/program/way-out-west.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.