A Day’s Marchs släpper sneakers – tolkar klassiska löparskor från 80-talet

The Daily Runner är namnet på en ny sneaker från det Stockholmsbaserade herrmärket A Day’s March. Modellen är en tolkning av klassiska löparskor från 80-talet och bland detaljerna syns en hög italiensk sula, ovandel i spansk nylon och italiensk mocka.

– Min 83-åriga pappa har numera en åsikt om vilka sneakers som funkar till olika byxor. Det säger en hel del om hur väsentliga sneakers har blivit för mannens garderob. Vi har gjort vår cleana modell “Marching Sneaker” i två år och adderar nu en mer teknisk sneaker till kollektionen, berättar Pelle Lundquist, Creative Director på A Day’s March.

Den nya skon tillverkas av en producent med lång erfarenhet av att producera sneakers åt lyxvarumärken. Tillverkningen sker utanför Guimares i Portugal. Skorna kommer i två färger olika färger Olive och Off-white, säljs i en limiterad upplaga av 200 par per färg och släpps andra veckan i augusti. Prislappen för skorna är 1795 kr och säljs på märkets hemsida.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.