H&M lanserar en kollektion tillsammans med Instagram-kontot MenWith

Tillsammans med Instagram-kontot MenWith lanserar H&M nu en kollektion inspirerad av de inlägg som har uppskattats mest och som har skapat mycket engagemang. Kapselkollektionen lanseras på hm.com samt i utvalda butiker den 22:e augusti.

Kollektionen består bland annat av en stickad polo, den perfekta hoodien, slacks med kontrasterade sömmar, en rutig scarf, mössa, keps i mocka och den klassiska biker-jackan.

– Det har varit en kreativ resa att få göra denna kollektion tillsammans med MenWith. Genom att titta på de inlägg som har uppskattats mest och som skapat mycket engagemang på deras konton har vi skapat en kollektion utifrån de stilarna männen gillar där personlig stil står i fokus, säger Ross Lydon, designchef herr på H&M.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.