Styr upp dig efter semestern – smartaste groomingprodukterna

Under semestertider är det lätt att slarva med både morgon- och kvällsrutinerna. Har du kommit på dig själv att inte ha borstat tänder ännu klockan 15? Eller smörja in ansiktet med en återfuktande kräm på två veckor? Lugn, det gör ingenting, allt går faktiskt att rädda ganska enkelt genom mycket vatten och några slantar på bra groomingprodukter.

Gucci senaste doftlansering Mémoire, som Harry Styles är ansiktet utåt för, är inspirerad av en gammal Gucci doft från 90-talet. Parfymen är lika maskulin som feminin och väcker definitivt ett kreativt intresse. Pris är 950 kr/60 ml.

Minska påsar under ögonen. Dessa lyxiga eye patches i hydrogel är fullproppade med snabbverkande ingredienser som lugnar och återfuktar det känsliga ögonområdet. De anpassar sig efter formen runt ögat och jobbar mot svullnad och trötta ögon. Eye patches, PIXI, 399 kr.

En lätt, oljefri och fuktgivande gel från Babor som återfuktar och påskyndar hudens förnyelseprocess. Reducerar även glansiga partier och mattar ner huden. Dynamic Face Moisturizer, Pris är 489 kr.

En orientalisk lyxig doft av ambra och trä signerad modegeniet Tom Ford. Doftar lika maskulint intensivt som avslappnat och är en doft som sätter sig, utan att du för den delen tänker på det. Tom Ford Noir Extreme, 1 475 kr/100 ml.

En fuktcreme från Elemis som är utformad att ge energi och fukt efter rakning. En exklusiv blandning av polynesisk grön tamanuolja från ”Tusen dygders träd” som hjälper till att lugna rakad hud och lindra eventuella obehagskänslor. Pris är 479 kr.

Ett matt vax från Lernberg & Stafsing som får håret fixat – utan att se fixat ut. Det är lätt att applicera, lika lätt att tvätta ur och doftar trevligt. Pris är 209 kr.

En svart tandkräm från Victor Vaissier som innehåller en liten mängd aktivt kol som skonsamt tar bort smuts från tänderna. Stort plus för att den är snygg att ha liggandes framme i badrummet också. Pris är 79 kr.

Den ikoniska doften Terre d’ Hermès har blivit en favorit över åren av en anledning. Den är mogen, exklusiv och den vertikala strukturen är uppbyggd kring mineral- och tränoter. Terre d´Hermès EdT, pris är 1090 kr/100 ml.

En lätt och ofärgad genomskinliga droppar från Kicks med gradvis brun-utan-sol effekt som enkelt blandas in i din ansiktescrème. Detta gör det enkelt för dig att skräddarsy din önskade nyans. Pris är 199 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.