Lata vardagskvällar? Här är 5 Netflix-filmer att se fram emot i höst

I höst väntar stora produktioner och filmer för Netflix med välkända skådespelare. Martin Scorsese och Steven Soderbergh är några som står bakom Netflixproduktionerna och att döma av listan nedan finns mycket att se fram emot en lat vardagskväll hemma i soffan i höst.

1. The Irishman. Martin Scorseses episka historia om en torpeds erfarenheter av organiserad brottslighet i USA efter andra världskriget. Med Robert De Niro, Al Pacino och Joe Pesci.

2. The King. Hal är en prins på villovägar som tar över Englands tron när hans pappa dör, och måste lära sig att hantera intrigerna vid hovet såväl som det krig och kaos han ärvt. I roller av Timothée Chalamet, Joel Edgerton och Robert Pattinson.

3. The Laundromat. En film om de så kallade Panamadokumenten. Det Steven Soderbergh-regisserade dramat samlar stjärnor som Gary Oldman, Meryl Streep och Antonio Banderas. David Schwimmer är det senaste tillskottet. Manuset baseras på Jake Bernsteins bok ”Secrecy World”.

4. Marriage Story. Scarlett Johansson och Adam Driver medverkar i den här skarpsynta skildringen av ett äktenskap som tar slut och en familj som håller ihop. Regi av Noah Baumbach.

5. The Last Thing He Wanted. En journalist säger upp sig för att förhandla fram en vapenaffär i Centralamerika i den här politiska thrillern som baseras på en bok av Joan Didion. Med Anne Hathaway, Ben Affleck och Willem Dafoe.

Källa. Netflix.com

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.