Chimi och J.Lindeberg lanserar golfglasögon i nytt samarbete

Chimi och J.Lindeberg samarbetade tidigare i år med en limiterad upplaga skidglasögon. Kollektionen sålde slut inom ett par dagar – och efter framgången väljer de att gå vidare med samarbetet genom en ny, limiterad kollektion för golfmarknaden. Kollektionen, titulerad J. Lindeberg x Chimi Golf, släpps den tredje september.

– De är klassiska och avskalade i sitt uttryck, går lika bra att använda på golfbanan som utanför. Vi ser just nu att modevärlden lånar in mycket influenser från sportvärlden, och därför känns det naturligt för oss som modevarumärke att fortsätta vårt samarbete med J. Lindeberg, säger Charlie Lindström, creative director på Chimi.

Kampanjen är fotograferad av Rami Hanna och frontas av stilikonen Julian Hernandez.

Golfglasögonen som är tillverkade i Italien lanseras i tre olika färger: Peach, Ginger och Kiwi som är Chimis bästsäljande färger från sin Core Collection. Kollektionen är unisex och säljs för 1599 kr online och i Chimis respektive J. Lindebergs butiker.

– Designen avspeglar kombinationen av två världar; J. Lindebergs stilsäkra funktion och Chimis livsstilstänk, säger Charlie.

Golfglasögonen som är tillverkade i Italien lanseras i tre olika färger: Peach, Ginger och Kiwi.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.