”Hej Siri – knyt upp mina skor” – Nike släpper självsnörande skor

Nike släpper de självsnörande skorna Adapt Huarache.

Adapt Huarache är en modern uppdatering av Nikes skomodell Air Huarache som tillverkades 1991. Den nya modellen i Nikes Adapt-serie är en sko med självstyrande skor.

Tidigare i år släpptes Adapt BB – ett par basketskor som du har möjlighet att styra med en app. Ett par skor du kan anpassa precis hur du vill: lossa lite på skorna när fötterna svullnat, styr ljuset på lysdioderna på sulan m.m.

Nikes nya Adapt Huarache har samma överdel och höga sula som det tidigare originalet. Men uppdateringen är att de har likadana lysdiod som Adapt BB på varje sida – och vilken färg du vill ha kan du enkelt styra med Nikes app.

Vilken färg du vill ha på sidan av skorna kan du enkelt styra med Nikes app.

Utöver de mest grundläggande funktioner – som att snöra skorna och att ”knyta upp” dem – har de nya Nike-skorna stöd för Siri-genvägar vilket innebär att du ska spela in en genväg för att använda dina mest användbara funktioner. ”Hej Siri, knyt upp mina skor” är till exempel numera inte omöjligt.

Källa. News.nike.com, Macworld.com

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.