Allt du vill veta om lanseringen av The North Face nya material Futurelight

The North Face vill förändra framtiden för ytterklädesbranschen genom lanseringen av Futurelight. Ett material som The Norht Face upphovsskyddat och ska öka prestationen och andningsförmågan för varumärkets vattentäta utrustning.

Konceptet för Futurelight föddes i bergen efter specifika förfrågningar från The North Face globala atleter som letade efter en förbättrad prestanda och andningsförmåga i deras vattentäta utrustning. The North Face, som var fast beslutna att förändra synen att vattentäta produkter är obekväma, tunga och instängda, påbörjade en flerårig resa för att skapa ett vattentätt tyg som inte bara är mjukt, lätt, flexibelt och bekvämt – utan också hållbart. Efter tre års forskning, produktutveckling och omfattande labb- och fältprover är The North Face stolta att presentera de första kläderna från märkets egenutvecklade Futurelight–material.

Futurelight har testats i mer än 400 dagar i sträck av 15 medlemmar av varumärkets globala atleter. Plaggen har testats på de högsta topparna och i de hårdaste miljöerna i temperaturer från -50 upp till 60 grader. Plaggen kommer endast att finnas tillgängliga på thenorthface.com, i The North Face-butiker och specifika återförsäljare från och med 1 oktober.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.