Snart i butik – då släpps IKEA och Virgil Ablohs hajpade samarbetskollektion

Tidigare i år fick Louis Vuittons modedesigner Virgil Abloh kunder att köa i drygt 24 timmar utanför ett Ikea-varuhus för att köpa en av världens kanske mest omtalade mattor. Nu, eller snarare den 1:e november kommer kollektionen Markerad att landa på utvalda Ikea-varuhus i Sverige, ingenting kommer att gå att köpa online. Sammanlagt är det 15 objekt som finns i kollektionen och varuhusen som kommer att sälja Virgils kollektion är IKEA Kungens Kurva, Barkarby, Bäckebol, Kållered, Malmö och Helsingborg. 

– Jag är jätteglad att MARKERAD nu är redo att möta världen och jag ser fram emot att få se hur de här vardagsföremålen blir en del av människors hem, och förhoppningsvis bidrar med ett känslomässigt värde, säger Virgil Abloh.

Den hajpade kassen som är en tolkning av Ikeas klassiska FRAKTA-påse kommer att kosta 10 och 13 euro beroende på vilken storlek du väljer. Läs mer om kollektionen Markerad på Ikeas hemsida här.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.