Mwuana designar solglasögon för Chimi: ”Jag är en konstnär”

Robin Nyström, mest känd under artistnamnet “Mwuana”, har belönats med pris för Årets hiphop på P3 guld samt tre grammisnomineringar. Efter succén med hitlåten Craftmanship, som utkom i specialversion till Chimis vårkampanj “Chi in chimi” med supermodellen Elsa Hosk, har den nu omvandlats till kollektionen “Craftmanship – Mwuana for Chimi”. Till kollektionen, som lanseras den 15:e oktober, släpps även en uppdaterad jazzversion av låten.

– För de allra flesta är jag artisten Mwuana, men det är bara en sida av min kreativitet. Att skapa inspirerar mig till att göra min grej, jag är en konstnär. Samarbetet med Chimi har gett mig så mycket på just alla dom planen, där dom lät mig få lyfta fram dom här sidorna” Säger Robin.

Kollektionen består av två svarta modeller med röda och guldiga detaljer.

Kollektionen består av två svarta modeller med röda och guldiga detaljer. Modellerna, som finns i två utformningar, är designade av Robin “Mwuana” Nyström tillsammans med Chimis designer Linnéa Ryrstam. Samarbetet finns att köpa online och i Chimis fysiska butik på Krukmakargatan i Stockholm för prislappen 1299 kr.

Craftmanship Square är en kantig modell med dimension och tyngd vilket ger ett hårdare uttryck, medan ”Craftmanship Round” har en mer klassisk oval form med en robust tjocklek som ger attityd. Varje par kommer i en skyddande plexiglaslåda med Mwuanas handskrivna signatur.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.