Stenströms firar 120 år med att släppa en jubileumskollektion

I oktober lanserar Stenströms – som i år firar 120 år – en jubileumskollektion med speciellt framtagna skjortor och blusar tillsammans med några barnplagg. Genom jubileumskollektionen vill Stenströms visa sitt arv och hantverk, med plagg som andas tidlöshet i såväl materialval som design.

– Stenströms är ett varumärke som sedan start har använts av män i alla åldrar. Från början var det både sjökaptener och unga framgångsrika män som använde våra skjortor. Idag kanske man köper sin första skjorta till konfirmationen och vi erbjuder skjortor som passar både i arbetslivet, på fritiden och till fest, säger Peter Juriado, chefsdesigner för herr på Stenströms.

Kollektionen innehåller enbart vita plagg och består av nio herrskjortor och lanseras i butik i början av oktober.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.