JW Anderson x Uniqlo nu i butik – Martin listar 3 bästa köpen

Inspirerad av den moderna brittiska outdoor-stilen släpper Uniqlo idag sitt samarbete med det Londonbaserade varumärket JW Anderson. Temat för denna säsongs kollektion är Great British Outdoors. Inspirationen är hämtad från staden St. Ives i Cornwall, England, som är känd för sin sömlösa blandning av konst och natur. Vi va på plats i London och träffade den välkända designerna:

– Som med alla samarbeten jag gjort med Uniqlo är det alltid intressant att se kollektionen utvecklas genom mötena med teamen och verkligen se sammanvävningen mellan LifeWear och JW Anderson, berättar JW Anderson, på pressträffen i London och tillägger;

– Jag gillade idén med livliga färger för att göra de traditionsenliga brittiska mönstren och färgerna lite mer moderna. Kontrasterande färger och tartanmönster är väldigt närvarande i kollektionen.

De klassiska brittiska mönstren som ligger designern varmt om hjärtat från barndomen, såsom skotskrutigt, och varm nordisk design, används som huvudmönster för en rad artiklar, alltifrån ytterkläder och kjolar till innekläder och accessoarer. Mönster med en klassisk känsla har blivit prydda med kantlinjer och fransar för att skapa den lekfulla design som är karakteristiskt för just varumärket JW Anderson.

Martins 3 favoritplagg i Uniqlo x JW Andersons kollektion

Fleecejackan får många storstadsbor att vilja ge sig ut i naturen. Den här mossgröna med fina detaljer är inget undantag. Uniqlo x JW Anderson, 699 kr.

En praktiskt väska att förvara vardagstingen i, Uniqlo x JW Anderson, 499 kr.

Vändbar dunjacka med en större puffig passform, Uniqlo x JW Anderson, 1 499 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.