Kika in i Sandqvist nya flaggskeppsbutik i Paris

I mitten av november öppnar Sandqvist sin första flaggskeppsbutik i Paris. Tillsammans med den prisbelönta arkitektbyrån Wingårdhs har de utvecklat ett nytt spännande detaljhandelskoncept. Grundelementen för det nya konceptet är enkelhet, tydliga linjer och intelligent funktion som vävs samman med hållbara material för att följa Sandqvists naturliga estetik. Butiken kommer att öppna i modedistriktet Marais, mittemot Isabel Marant, på 47 rue de Saintogne. Flytten följer framgångarna med butiksöppningar i Stockholm, Berlin och London, och denna tillökning är ett spännande nästa steg för väskvarumärket som är mest känt för sin skandinaviskt minimalistiska ryggsäckar.

– Vårt första steg när det kommer till design är alltid att utforska grunden för hållbara möjligheter. Det är kärnan i allt vi gör och kompassen vi följer när det gäller våra produkter, processer och till sist våra butikers uppbyggnad. Vi vill att atmosfären i våra butiker ska kännas naturlig, organisk och välkomnande – något som vi kommer att ta med oss till vår nya butik i Paris. Vår ambition är att addera värde till den befintliga stilen och känslan i området och samtidigt applicera vår hållbara kärna för att skapa en unik upplevelse, säger Brand Director Sebastian Westin om den nya flaggskeppsbutiken.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.