Veckans val: De 10 bästa modeköpen i butik nu

Inlägget innehåller affiliate-länkar. Varje vecka kryssar vi mellan nätbutikerna för att guida er till de snyggaste herrmodeplaggen – och smartaste accessoarerna. Denna vecka med en inspiration av off-white, western-inspirerade bälten och stickade tröjor när det är som allra bäst.

För dig som gillar stickade tröjor under hösten och vintern är workwear jacka är ett perfekt plagg ovanpå tröjan – men under ditt ytterplagg. Alltid snyggt och så enkelt att bära. Arket, 990 kr.

Om du ska investera i ett bälte för livet, varför inte välja ett svart i vattensnok signerat CELINE, 5 400 kr.

Stickat i färg när det är som bäst från Milan-baserade klädmärket Altea, 2 200 kr.

Ett par beiga cargo-byxor i manchester får även den mest svårflirtade man till just denna byxmodell att vilja ta med byxorna in i provrummet. Arket, 890 kr.

Bruna mockaboots från parisiska Sandro som ger vilken look som helst en riktigt stark western-kännsla, 4 100 kr.

En svart och väldigt prisvärd rock från minimalistiska COS, 1 950 kr.

En minst sagt originell och smakfull laptoptväska från Tiger of Sweden, 5 999 kr.

Ett par av världens mest populära sneakers slår sällan fel – framförallt inte när de ser ut som ovan och bär original-namnet ”Style 36”. Vans, 840 kr.

En tröja där Acnes grundare Jonny Johansson tagit inspiration från hur hans 15:årige son Frasse sätter ihop outfits. Fleece-tröja från Acne Studios, 3 900 kr.

En dunjacka räddar även de allra kyligaste höst- och vinterdagarna. J.Lindebergs modell ”Barry” är en stilren modell, 3 500 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.