Se John Mayers världskända klocksamling – gitarristen berättar om unika armbandsur

Utöver att John Mayer har en god hand för att spela gitarr och en imponerande känsla för en alltid lika cool vintage-inspirerad stil har han ett öga för klockor, som är svår att mäta. För de som inte redan vet sitter den världskända gitarristen inne på en av världens främsta samlingar av armbandsur. Alltifrån limiterade Patek Philippes till stora pilotklockor från IWC och flera unika Rolex ryms i Mayers ofta uppmärksammade klocksamling.

Ett klipp som kommit att bli lite av en ”klock-klassiker” är när John Mayer visar en del av sin klocksamling för Hodinkee. Grundaren Ben Clymer intervjuar Mayer som berättar om sitt genuina intresse för klockor.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.