Bli en fräschare man – 3 duschkrämer som imponerar på din omgivning

Det finns få minutrar som kan vara så avkopplande en vardagskväll som en uppfriskande dusch efter träning eller en kylig promenad hem från jobbet. Lyxa till det tillfället med en duschkräm som inte är lika utspädd med vatten som de du många gånger köper kanske mer på rutin än som ett aktivt val i matbutiken. Det som ofta skiljer de alla billigaste duschkrämerna för cirka 20 kr – mot de som kostar en hundralapp och uppåt är – är att de billigare inte sällan är utspädda med vatten vilket betyder att du bör använda en större dos för samma effekt som bara några droppar från en exklusivare.

En varm och romantisk vetiverdoft som inspirerats av det sena 1920-talets Paris och den tidens fascination för afrikansk kultur, konst, musik och dans. Byredo, Bal d’Afrique, 370 kr/225 ml.

Gypsy Water, Byredo, 225 ml/ 370 kr.

Med en doft av kardemumma, iris, viol och ambrox som kombineras med en rökig träblandning är Le Labos ”Santal 33” en svårslagen favorit i badrummet. Le Labo, 490 kr.

En duschgel med ett blommigt, friskt och utsökt doftspår som frammanar bilder av en promenad i apelsinträdgården vid klostret i Minimes. Le Couvent, 165 kr/200ml.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.