Giambattista Valli släpper sin första herrkollektion – se H&M:s senaste designsamarbete

Att det är den italienska designern Giambattista Valli som i år fått äran att samarbeta med H&M avslöjades redan under amfAR-galan i Cannes, tidigare i år. Då släpptes en exklusiv förhandskollektion som bars upp på röda mattan av inga mindre än Kendall Jenner och Ross Lynch. De första unika plaggen släpptes i utvalda butiker den 25 maj – men nu har det äntligen blivit dags för huvudkollektionen att släppas. Det är Giambattistas första designsamarbete och dessutom första gången den stjärndesignern gör sin första herrkollektion.

Kollektionen – som släpps i utvalda H&M-butiker och på H&M:s hemsida från och med den 7 november.är festlig, färgglad och innehåller både plagg och accessoarer. På herrsidan syns bland annat leopardmönster, paljetter, tröjor med pärlor och broderade jackor.

Spana in designsamarbetet mellan Giambattista Valli x H&M här

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.