Martins val i november: ”Stickat, hundtandsmönstrat och shearlingjacka”

November är för många en månad av konstant trötthet, ett evigt klagande om att det blir mörkt för fort och en stadig dos av prestationsångest. Men häng inte läpp. Tvärtom. Planera in roliga saker med dina vänner, stick till Paris en helg, njut av en långlunch alldeles själv eller unna dig något du tycker riktigt mycket om. Och på tal om att unna sig – här är fem fina plagg och accessoarer jag gärna haft i min arsenal i november.

Här är Martins fem favoriter i november

En vinterrock i exklusiv lammshearling som är bland det snyggaste jag sett när det kommer till kategorin shearlingjackor. Oscar Jacobson, 19 999 kr.

Prisvärda kashmirtröjor som verkligen lever upp till förväntningarna – och det lätt blir att du bär flera dagar i rad den här tiden på året. Uniqlo, 1 299 kr.

Hälften sneakers, hälften en hiking-känga – Woolrich har lyckats med att ta fram en vintersko som inte sviker stilen. Woolrich, 3 100 kr.

En hundtandsmönstrad halsduk som är snygg till en svart eller kamelfärgad vinterjacka. Celine, 2 950 kr.

Bär lager på lager-plagg och tveka inte att ha på dig den här praktiska skjortjackan inomhus. Workwear-modellen bär du smakfullt ovanpå en T-shirt eller tunn-stickad tröja. Arket, 2 250 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.