Acne Studios x Mulberry – svensk design möter brittisk charm i ny kollektion

Tidigt i höstas berättade Acne Studios om att de gör en limiterad kollektion av skinnväskor och accessoarer i samarbete med brittiska Mulberry. I samband med offentliggörandet av det gemensamma designsamarbetet släpptes även en ny logotyp av Mulberrys ikoniska träd – denna gång med Acne Studios bokstäver i.

Nu har den efterlängtade kollektionen landat i butik och även om väsk-kollektionen främst riktar sig till dam finns det flera tidlösa accessoarer som passar herr föredömligt.

– Detta är ett samarbete om vänskap och vår frihet som varumärke att göra vad vi vill göra. Det är en konversation mellan Acne Studios och Mulberry, en som grundades i ömsesidig respekt, säger Jonny Johansson, kreativ chef för Acne Studios, i ett pressmeddelande.

Kollektionen innehåller mindre skinnväskor, mindre läderaccessoarer i form av en laptop-väska, pouch, mynthållare, plånbok och nyckelring. Såväl väskorna som accessoarerna är utformade i Mulberrys klassiska scotchgrain-material eller i Acne Studios grainy-läder.

Mulberrys ikoniska logotyp har uppdaterats med Acne Studios bokstäver i, gömda bland trädets löv.

Acne Studios x Mulberry designsamarbete lanseras i utvalda butiker och online den 5:e november 2019 i en begränsad upplaga.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.