Bon Iver till Way out west nästa år

Bon Iver, Fall Creek Wisconsin, August, 2010. ..Photo by D.L. Anderson

Torsdagen den 13:e till 15:e augusti nästa år är det återigen dags för Way Out West i Slottskogen i Göteborg. Samtidigt som biljetterna nu släpps till festivalen presenterar Way out Westförsta akten och kan därmed beerätta att Bon Iver kommer att spela på nästa års Way out West.

– Att Bon Iver tar plats som en headliner på Way Out West 2020 känns självklart på många sätt, och att bandet limmar väl med den svenska publikens preferenser är tydligare än någonsin efter den senaste tidens spelningar på svensk mark. Bon Iver har en lång historia och en stor publik i Sverige. Första Göteborgs-spelningen skedde på Pusterviksbaren för en herrans massa år sedan – och vi är superglada att nu än en gång få presentera Bon Iver på Way Out West, säger Liza Nilsson i Way out Wests festivalledning, i intervju med Göteborgs-Posten.

Way out West har arrangerats i Göteborg sedan år 2007. Några av artisterna som uppträdde under första året var The Ark, Timo Räisänen och Laleh.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.