Sugen på en äventyrlig spaupplevelse? Kolla in det nya flytande hotellet i Norrland

Arctic Bath är Sveriges nya flytande hotell. Aftonbladet kunde i dagarna skriva om att de första spadtagen nu har tagits för det nya äventyrliga hotellet i Norra Sverige. I slutet av januari 2020 beräknas det flytande hotellet Arctic Bath att öppna sina portar för de första gästerna.

–  Vi riktar oss mot globala resenärer som söker tystnad och extremkyla, säger grundaren Annkathrin Lundqvist.

Det är mellan Boden och Jokkmokk, i Norrbotten, som Arctic Bath kommer att öppna. Hotellet är byggt som en cirkel med ett kallbadhus i mitten och målet är att ha öppet året runt. Är du modig kan du på vintern ta ett dopp i det fyra gradiga vattnet. Hotellet unika design ska symbolisera timmerbröt – ett minne från en tid när man använde exakt denna plats för att frakta timmer. Då kunde de stora ansamlingarna av timmer i älven likna en hög med plockepinn.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.