Soulland designar Nikes populära SB Blazer i ormskinn

FRI.day är ett designprojekt mellan Soulland och Nike som hyllar skate-kulturen. Nu är den tredje skon här, som är en ormskinns-version av Nikes populära SB Blazer.

Tidigare har Silas Adler, Kreativ Chef på Soulland, hittat inspiration från Köpenhamn och skateboardens mecka i Kalifornien – denna gång är det dock Japan och Tokyo som han inspirerats av i den kreative processen.

– Som barn kommer jag ihåg att jag såg ett fotografi på några av mina favoritproffs som satt på en trottoarkant i Tokyo. De hade inte på sig skate-skor eller några kläder från sponsorer på den tiden. De klädde sig med Nike-sneakers i färger, som Jag hade aldrig sett förut, säger Silas Adler i ett pressmeddelande.

Det limiterade släppet av FRI.day 03 landar i butik den 22 november. Enklast är att hitta skorna i Soullands butik i Köpenhamn eller på den legendariska skateboard-butiken Mortar i Tokyo.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.