Omega inleder samarbete med svenska 3D-designern Andreas Wannerstedt

Omega har inlett ett samarbete med den svenska 3D-designern Andreas Wannerstedt för att skapa en serie timepiece-animationer. Varje bild har ett tema kring idéen om precision med lekfulla interaktioner mellan former och vinklar på Omegas klockor. Wannerstedts kreativitet och stil är både utmärkande och unik och har setts av miljontals tittare runt om i världen.

 Den svåraste delen var att utveckla ett koncept som speglar klockornas teknik och samtidigt förstärka känslan av en konstant och exakt tid. Jag ville designa animationerna så att de harmoniserade med klockans vackra design i utseende och känsla, utan att bli för framstående, säger Andreas Wannerstedt.

Andreas Wannerstedt är en Stockholm-baserad konstnär och kreatör som skapar unika 3D-skulpturer. Hans verk är både sofistikerade och excentriska, med enkla och lekfulla geometriska former i balanserade kompositioner tillsammans med organiska strukturer och harmoniserade färgpaletter. Hans animationer har ofta beskrivits som ”konstigt tillfredsställande”, då den totala effekten framkallar en hypnotiserande känsla som gör tittaren avslappnad och till och med meditativ.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.