Se första bilderna – allt vi vet om Pradas kollektion med Adidas

Efter att ha teasat om samarbetet i flera veckor visar nu italienska modehuset Prada upp den första efterlängtade bilden på designsamarbetet med Adidas. Och vi behöver inte vara helt förvånade. Prada har gjort en helvit tolkning på en av Adidas mest ikoniska skor ”Adidas Superstar” och samtidigt gett de största Streetwear Prada-fansen precis vad de vill ha: loggan. Det första skorna, som produceras i Italien, släpps i en begränsad upplaga av 700. Sneakersen släpps som unisex, med en produktionsnumret präglat på utsidan av skon. Förutom skorna släpps en stor version av Pradas ikoniska bowlingväska, även den i vitt läder. Väskan är utformad i Pradas raka estetik men med Adidas sportiga funktionalitet.

Både väskan och skorna kommer att finnas tillgängliga i utvalda Prada- och Adidas-butiker, såväl som online från den 4 december.

Prada-logotypen är tryckt på utsidan av skon och väskan.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.