Så klär sig 7 av världens bäst klädda män just nu

Brunt och svart är aldrig en tråkig stilkombination. Skådespelaren Joe Alwyn (som förra året var ansikte utåt för Prada) fullt klädd i Tom Ford.

Vintern har kommit till New York – och så även kylan tydligen. Michael B. Jordan på New Yorks gator i en shearlingjacka från amerikanska klädmärket Coach.

Den unge mannen som aldrig slutar att sticka ut med sin stil. Harry Styles i Gucci från topp till tå. Rosa skor och en väst med får på har sällan känts så självklart att bära.

Den här mönstrade tröjan har inte bara fått stor uppmärksamhet på Louis Vuittons catwalk, utan även på en rad olika musikstjärnor under säsongen. Nu senast hiphopartisten Kid Cudi som bar den hajpade tröjan tillsammans med svarta byxor och svarta läderskor.

Känddissonen Dylan Brosnan har ett minst lika stort stilintresse som sin far – om inte större. Ständigt uppvaktad av Yves Saint Laurent och CELINE bär Dylan här en beige dubbelknäppt kostym och bruna skor föredömligt.

Det är svårt att inte tycka att basketproffset LeBron James är cool i denna John Elliott.jacka , hood-tröja och Off-White x Nike sneakers. Snyggt!

Austin Butler, som kommer att spela Elvis i en kommande film om den ikoniske musikstjärnan, stilfullt klädd i svart dubbelknäppt kostym och svarta Chelsea-boots.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.