Joel Kinnaman: ”Träning är nyckeln för att må bättre i livet”

I januari år 2020 kommer Björn Borg att lansera en ny kampanj som frontas av skådespelaren Joel Kinnaman. Grundtanken är att inspirera fler människor till att träna

– Jag insåg snabbt att vi hade gemensamma värderingar och syn på träning – att det är en nyckel för att må bättre i livet. Att Björn Borg dessutom kör en obligatorisk sporttimme varje fredag visade mig att de menar allvar med sin ambition och sina mål. Att hålla sig i form både mentalt och fysiskt har alltid varit viktigt för mig och utgör numera en stor del av min vardag som skådespelare. Det känns därför som ett naturligt steg för mig, att tillsammans med Björn Borg inspirera människor till träning för att må bättre, säger Joel Kinnaman i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan Björn Borg och Joel Kinnaman är långsiktigt och innebär kampanjer och budskap i såväl köpta som egna kanaler, där Joel Kinnaman blir ansikte över alla produktkategorier – underkläder och sportkläder.

– Vi tror starkt på Joels förmåga att inspirera både kvinnor och män till att börja träna och därmed må bättre. Tillsammans med vår egen och Joels övertygelse om att träning gör människor till bättre versioner av sig själva har vi hittat en naturlig och perfekt match. Vi är otroligt glada och stolta över att få involvera honom i vårt arbete, kultur och gemensamma mål, säger Henrik Bunge, VD på Björn Borg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.