Martin väljer: 10 julklappstips till den stilintresserade mannen

Med inte mycket mer än två veckor kvar till julafton är det hög tid att fundera så du slutfört julklapparna. För är det en sak vi nog alla lärt oss efter åren så är det att klapparna varken blir bättre eller billigare ju närmare dopparedagen det är. Unna den mannen du tycker extra om något fint – storebror, pojkvän, pappa, lillebror, kusin eller släkting.

1. En elegant fluga – som kanske kommer till användning redan veckan efter han öppnat paketet. Morris Heritage, 899 kr.

2. Det finns få som inte blir glada över en helsvart fin stickad tröja. Arkets modell i merinoull kommer garanterat inte hamna längst ner i byrålådan. Arket, 1 150 kr.

3. Har du planerat att bjuda med personen du tycker extra mycket om på en resa? Passa då på att ge resan tillsammans med en reseguide signerad Louis Vuitton, 330 kr.

4. Ge bort ett par stilsäkra skor i svart. The Grain Collection från svenska kvalitetsskomärket Morjas förtjänar en närmare titt. Morjas, 2 400 kr.

5. Skäm bort honom med extra trevliga groomingprodukter. Lika bra för kroppen som de skapar en exklusiv inredning i badrummet. Kroppsscrub, Tom Ford, 510 kr.

6. Om du vet någon som älskar musik är kanske Apples nya AirPods Pro en smart julklapp? Apple, 3 195 kr.

7. Riktigt snygga kalsonger ÄR kul att få. Speciellt om de är paketerade lika trevligt som dessa från CDLP, 749 kr.

8. Om ni har bestämt att skämma bort varandra lite i år – och du vill ge något extra fint till mannen i din familj eller som du delar säng med. Varför inte ett kortfodral från italienska Bottega Veneta, 2 300 kr.

9. En doft som ofta beskrivs med orden ”Du vill inte sluta lukta på den…” – den doften kan garanterat hjälpa många män på traven i livet. BOSS, 680 kr.

10. Vi alla vet att drinkens innehåll är lika viktigt som hur den är upphälld. Martini-glas och shaker från Soho Home, 1 550 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.