Årets stora sneakersamarbete: Jordan Brand & Dior Homme släpper AirDior

Under visningen av Dior Homme Fall 2020 i Miami, natten till onsdag svensk tid, visade Diors Artistic Director Kim Jones upp den första silhuetten av det kommande samarbetet mellan Jordan Brand x Dior. Skon ”Air Jordan I High OG Dior” kommer att släppas i en limiterad upplaga i utvalda Dior-butiker under april 2020.

– Jag älskar att blanda samman olika världar, olika idéer – och Jordan Brand och Maison Dior är båda symboliska för det absolut bästa inom sina områden. Att förena dem i detta speciella samarbete är att skapa något spännande och nytt, säger Kim Jones i ett pressmeddelande.

Skorna, tillverkade i Italien av i italiensk kalvläder, är i en karaktäristiskt grå färg som synts hos Dior sedan det grundades 1947. Air Jordan I High OG Dior släpps i en limiterad upplaga i utvalda Dior-butiker under april 2020.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.