Rockar, stickat och vindjackor – se första bilderna på Tiger of Swedens höstkollektion 2020

Greta Garbo hade med största sannolikhet förstått att New York skulle erbjuda henne ett efterlängtat lugn – och en mer privat vardag – när hon bosatte sig där för en tidig pension från Hollywood. Hon köpte en lägenheten i den exklusiva Campanille-byggnaden, på 450 East 52nd Street, och hade en ambition att leva ett liv fyllt av mer mystik, integritet och långa promenader på New Yorks gator.

Med inspiration från Greta Garbos tid i New York och hennes avslappnade stil har Tiger of Swedens tagit fram hösten och vinterkollektonen för 2020.. Kavajer och rockar är tillverkade av vattenavvisande nylon och teknisk ull. Färgpaletten i kollektionen visar upp de rika toner som fanns i Garbos lägenhet på Manhattan: jordnära färger tillsammans med doft blått och stilrent svart.

Det print som är genomgående i herrkollektionen är en karta av Manhattans gator som sammanflätas med välkända adresser i Stockholm, för att hylla de gator som Greta Garbo ofta gick på.

Se första bilderna på Tiger of Swedens höstkollektion 2020.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.