Frank Ocean är ansikte utåt för Pradas vårkampanj

Frank Ocean är en artist som sällan gör intervjuer eller låter sig fotografer utanför musikscenen – än mindre lånar han ut sig själv till stora modekampanjer. Men denna säsong har 32:åringen, född och uppvuxen i New Orleans i Louisiana, låtit sitt ansikte synas i lyxmodehuset Pradas vårkampanj för 2020.

I videon som Prada under torsdagskvällen postade på sin Instagram kan vi se Frank Ocean iklädd en skimrande kamelfärgad look, slips och svart rock. Och det är långt ifrån första gången den hyllade artisten syns i Prada – på senaste Met-galan såg vi Frank Ocean klädd i en svart anorak från Prada och på italienska modemärkets SS20-visning i Shanghai satt han frontrow bland en rad andra celebriteter.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.