Billie Eilish gör ledmotivet till nya Bondfilmen – yngst i historien

Nu står det klart att det är Billie Eilish som kommer att gör ledmotivet till den nya James Bond-filmen ”No time to die”. Det 18-åriga stjärnskottet bekräftade själv nyheten på sin Instagram tidigare.

– Det känns galet att vara en del av det här, att få göra titellåten till en film som är en del av en så legendarisk serie är en stor ära. James Bond är den coolaste filmserien som någonsin funnits. Jag är fortfarande i chock, säger Billie i en intervju med Variety.

Tidigare har artister som Frank Sinatra, Adele, Sam Smith och Madonna producerat ledmotiven för de ikoniska filmerna. Billie Eilish blir den yngsta personen hittills i detta sammanhang. Den nya James Bond-filmen har premiär i april i år och med största sannolikhet släpps låten några veckor innan dess.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.