Arket lanserar löparkollektion – så ser de första plaggen ut

I dagarna lanserades Arket Running, ett nytt modern koncept där hållbara funktionella material möter en genomtänkt minimalistisk estetik. Den nya kollektionen för dam och herr är framtagen i en minimalistisk estetik i Arkets designstudio i Stockholm.

– Löpning i Skandinavien handlar mycket om att komma överens med vädret – samt med kropp och sinne, och att låta funktion leda vägen. Funktion kan tolkas på många olika sätt och sammanhang. Vår design är inspirerad av den moderna löparen som strävar efter en balanserad livsstil, säger Anna Teurnell, Head of Design, Arket.

I kollektionen finns bl.a. en vindjacka, löpartights, shorts, tunna t-shirtar och fleece till herr och till dam. Priserna börjar på 300 kronor och sträcker sig ända upp till 1500 kronor.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.