Ny kollektion från Uniqlo och JW Anderson – inspirerad av brittisk landsbygd

Den 12:e mars släpper Uniqlo återigen en kollektion tillsammans med det London-baserade modevarumärket JW Anderson. Med temat “British Country Style” är kollektionen den första att innehålla barnkläder. Den nya linjen för samman funktionalitet och detaljer från LifeWear med lekfulla tolkning av klassiska brittiska mönster, så som gingham-rutor och lappteknik.

Kollektionen som är inspirerad av traditionella plagg innehåller flera produkter med starka nyanser som är signifikant för JW Anderson’s design. En lättnedpackad herrparkas har uppdaterats i trendig anorak-stil för en androgyn look och damkollektionen innehåller klänningar och kjolar i lappteknik, samt gingham-mönstrade tote bags.

Kollektionen kommer finnas tillgänglig i butiken vid Kungsträdgården i Stockholm samt via uniqlo.com från den 12 mars.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.