Nu återlanserar Breitling modellen Top Time – bars av Sean Connery i Bond-rullen Thunderball

Efter mer än ett halvt decennium sedan Breitling lanserade deras första Top Time, lanserar de nu en uppdaterad och uppgraderad modell. Likt modellen från 60-talet, har den nya Breitling Top Time en okonventionell design, klockans urtavla har länge varit känd som ”Zorro” bland klocksamlare och designen från ursprungsklockan finns kvar i den nya upplagan. Den lekfulla designen maskerar dock inte den suveräna prestandan hos kronografen, som är en sann Breitling. På insidan av klockan sitter nämligen Breitlings COSC-certifierade urverk Caliber 23 som har en 48 timmars kraftreserv.

– Breitling-entusiaster har alltid älskat Top Times urtavla. När den lanserades för mer än femtio år sedan var det en klocka som lockade en yngre publik som var engagerade i att njuta av friheten och andan av 60-talet, och otroligt nog så fortsätter den att sticka ut efter så lång tid, säger Georges Kern, VD på Breitlings.

Denna klocka blev också berömd när den bärs av Sean Connery i James Bond-filmen Thunderball, även om denna version inte är utrustad med Geiger-räknaren.

Breitling Top Time Limited Edition kommer i en limiterad upplaga på 2000 exemplar och är varumärkets första klocka som erbjuds med ett blockchain-baserat digitalt pass, vilket bekräftar äktheten och ägandet av klockan med ett enda klick. Rekommenderat pris är 55.000 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.