Världens första infinity pool med 360 graders utsikt

Högst upp på en skyskrapa, med 55 våningar och 360 graders utsikt över centrala London planeras en infinity pool att byggas. Poolen kommer att vara unik på många sätt: för att komma till poolen behöver du nämligen ta en spiraltrappa som reser sig upp genom vattnet och sedan försvinner. Poolen sägs också var den första i världen med en 360 graders infinity-känsla.

Enligt Compass-pools krävs det 600 000 liter vatten för att fylla glaskuben du kan plaska runt i samtidigt som du blickar ut över Londons innerstad.

Planerna för bygget av poolen är enligt CNN redan på gång, och om allt går som det är tänkt kommer byggandet att vara i gång år 2020. Poolen kan byggas i gjuten akryl, med genomskinliga sidor och genomskinlig botten – vilket innebär att besökare i huset kan kika upp på simmarna.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.