Här är 5 snygga sneakers att bära i sommar

Inget säger en ny säsong, ljusare tider och en uppdaterad skohylla så mycket som vita sneakers. Lika självklara som de klassiska sneakers-modellerna är ifrån Nike, Adidas, Vans och Converse – så finns en rad fräscha skor att dansa in våren i från bland annat Bottega Veneta, COS och Veja. Oavsett om du planerar att bära dina nya vita sneakers till ett par jeans eller till ett par kritstrecksrandiga kostymbyxor finns här nedan garanterat ett par för dig.

5 snygga sneakers att möta våren och sommaren i:

Sedan Daniel Lee tog över det kreativa rodret på italienska lyxmärket Bottega Veneta har det hänt en hel del. Du får garanterat ett snyggt vårkliv i dessa sneakers. Bottega Veneta, 6 800 kr.

Glöm inte bort att klassiker är alltid klassiker av en anledning. Få skor känns lika våriga som ett par cremé-vita Converse. Hörde jag även ljusa jeans och mockajacka till? Converse, 950 kr.

Inspireras av John Mayer, en senior GQ-redaktör eller tech bussines person från Palm Springs på semester med ett par coola Vans, 720 kr.

Common Projects är en stilsäker investering. Du vet att du får en bra och snygg sko – vårens snyggaste färg från det välkända märket är nougat-brun. Common Projects, 4 700 kr.

Om du räknar med att knåpa ihop minst 10 000 steg per dag behöver du en extra bekväm sko. Nikes ”Daybreak” är ett sportigt alternativ. Nike, 1 095 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.