Se bilderna på Tiger of Swedens senaste sommarkollektion – i butik nu

Inför Tiger of Swedens vår- och sommarkollektion 2020 har märkets tidigare designchef Christoffer Lundman inspirerats av Carl Linnaeus. Botanisten som senare kom att bli mer känd som den stora blomsterkungen Carl Von Linné. En person med stor sannolikhet är Sveriges genom tiderna mest kända vetenskapsman?

Familjen Linnés sommarbostad Hammarby utanför Stockholm – och idén om att leva i ett hus ute i naturen med de dagliga sysslorna som kommer därav – genomsyras i Tiger of Swedens vårkollektion. Det syns därav en avslappnad silhuett och detaljrik flora på flera av nyckelplaggen i kollektionen.

Kika in Tiger of Sweden Spring/Summer 2020 lookbook

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.