Sov härligare – här är Hästens nytillskott för sovrummet

När den exklusiva sängjätten Hästens nu utökar kollektion Satin Pure är det med sex nya färger, av både harmoniska och starka toner. De jordnära färgerna ska symbolisera en ökad medvetenhet för vår miljö och de mer bjärta tonerna återspeglar naturens kraft och visuella styrka.

Med sin välbalanserade färgpalett vill Hästens bidra till harmoniska sovrum – som i sin tur leder till en bättre vakentid. Harmoni är också ledordet för de senaste färgerna i den växande kollektionen Satin Pure. Bland nyheterna finns Soft Khaki – en lugn och smakfull bas som de mer klara kulörerna kan bygga vidare på. Detsamma gäller för Creamy Brown, som är inspirerad av den rofyllda stämning som ofta återfinns i modern design, och som låter de djärvare accenterna stå i rampljuset. Emerald Green och Golden Yellow är två andra nyanser som är tilltalar att inreda sängen med i sovrummet.

De nya färgerna i Satin Pure-kollektionen finns nu tillgängliga i Hästens butiker och hos utvalda återförsäljare. Pris för påslakan singel är 3 510 kr, påslakan dubbel är 4 260 kr och örngott 850 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.