Håkan Hellström släpper nytt album

Idag släpper Håkan Hellström sitt nya album Rampljus Vol.1 – en tröst för alla som deppar över de inställde arenakonserterna i Göteborg. Håkan Hellström säger själv om den nya skivan i en intervju att ”den är inspelad lite här och var med min gamla kompis Jocke Åhlund. Vi hade himla kul i studion och a lotta shaking fastnade på tejperna”. En avskalad ljudbild, mycket gitarr och svängigt 70-tal möter 90-tal beskriver, så beskriver Sveriges Radios musikrecensent det nya Håkan Hellström-albumet.

I år, när Håkan Hellström fyller 20 år som artist, skulle han ha gjort inte mindre än fyra spelningar på Ullevi, men pandemin ställde till det och nu får fansen nöja sig med skivan ”Rampljus”.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.