”Hur bär jag den vita kavajen snyggast i sommar?” – Martin svarar

Tjena Martin, jag fyndade en vit kavaj på Uniqlos rea men är osäker på hur jag ska bära kavajen schysst för att inte se ut som en servitör på restaurang? Adam Ekhammar, 26.

– Snyggt! Först och främst så är det inte helt tokigt att faktiskt se ut som en italiensk välklädd servitör emellanåt – men jag förstår givetvis din poäng. Den här tiden på året föredrar jag att bära den vita kavajen tillsammans med en enkel vit eller svart T-shirt under med ett par slappare byxor och vita sneakers. Ett ledigt – och mer sportigt sätt – att klä ned den vita kavajen på.

– Om du däremot vill dressa upp kavajen mer så varför inte göra det med med en svart skjorta under och en löst knuten scarf runt halsen (om du känner dig bekväm med det) plus ett par svarta byxor och loafers. Där har du en stilsäker look som du garanterat kan dyka upp i på sommarens alla partaj.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.