Allt du vill veta om Louis Vuittons nya kollektion av väskor för affärsmannen

Den moderne affärsmannens önskemål och behov av en väska har förändrats över tiden – oavsett om han arbetar hemifrån eller på ett kontor. När möjligheten nu till att nå hela världen finns en smartphone finns förändras även den typiska bilden av hur en affärsman ser ut eller går klädd. ärför har Louis Vuitton denna säsong tolkat den traditionella portföljen med fyra olika designer för att passa in på en ny livsstil – en modernare version av den klassiska ”affärsväskan”.

New Formals är Louis Vuittons nya kollektion av väskor för den stilmedvetne affärsmannen. Kollektionen återuppfinner den klassiska business-silhuetten och presenterar olika tolkningar av den klassiska portföljen inklusive tre nya modeller;  Soft Trunk Briefcase, Sac Plat Horizontal Zipée och Cabas Business.

Kollektionen inkluderar också 7 permanenta modeller, från den klassiska Armand Briefcase till modeller med en högre modegrad som Steamer and Clutch Box.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.