Myrqvist lanserar en ny retro-modern sneaker

Lagom till höstens intåg lanserar Myrqvist en ny retro-modern sneaker. Modellen går under namnet Yxlö och är inspirerad av tennispelande kungligheter, off-duty presidenter och universiteten på den Amerikanska östkusten. Yxlö är en uppdaterad modell av den redan populära sneakern Oaxen men med mer tydliga influenser från en svunnen tid.

Den nya skomodellen lanseras i tre olika utföranden – alla med sin egen särprägel och tydliga referenser till en klassik preppy-färgskala. Modellen finns tillgänglig i färgerna mörkgrön, burgundy och navy där samtliga modeller är handgjorda i Portugal, med en sydd konstruktion och hälkappor utav salpa.

Mockan är en ”Repello Suede” från det anrika garveriet Charles F. Stead i England.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.