Hoodien är sensommarens skönaste plagg – 5 favoriter att bära till allt

Inlägget innehåller affiliate-länkar. Hoodien är nyckelplagget du kan bära till allt. Retro sport, avslappnat under en mockajacka, fram och tillbaka till gymmet – bestäm själv helt enkelt. Men en sak som är säker är att huvtröjan är populärare än någonsin i herrmodet 2020.

Filippa K:s luvtröja ”Walter” har ribbade muddar och en dragsko i luvan. Precis så som man vill att en avslappnad hoodie ska vara. Huvtröja, Filippa K.

Retro sport-trenden är högaktuell under året. Inte minst med tanke på att fler människor än någonsin just nu enbart vill klä sig enkelt och bekvämt. Celines hoodie i bomull och kashmir är ett exklusivt alternativ till att klä sig just bekvämt med en hoodie. Huvtröja, Celine.

Los Angeles-baserade märket James Perse har i flera år gjort flera stilsäkra kändisars favorit-basplagg. Och det är inte svårt att förstå varför. Gör man en liten research eller googling på varumärket är det lätt att bara vilja ”ha mer” av LA-känslan. Huvtröja, James Perse.

Håll i slantarna! Weekday gör en av de mest prisvärda huvtröjorna i höst. Sportig, fin passform och du bränner inget större hål i plånboken. Huvtröja, Weekday.

Nike är som bäst när varumärket är sitt arv troget och förmedlar den där ”just do it” känslan på bästa sätt. Den här tröjan kanske inte ger din garderob det största stil-lyftet, men den kommer garanterat bli användbar, och öka mysnivån. Huvtröja, Nike.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.