IWC i designsamarbete med Orlebar Brown – den ultimata sommarkollektionen

IWC Schaffhausen och Orlebar Brown har valt sommarmånaden juli för att presentera sitt partnerskap med en kapselkollektion innehållande nio herrplagg. IWC lanserar i samband med detta Portugieser Yatch Club Chronograph Edition “Orlebar Brown” tillsammans med kapselkollektionen. Klockan är vattenresistent med marinblå urtavla och en nautisk kronograf, den perfekta klockan för segling och strandhäng.

Orlebar Brown grundades av Adam Brown i London efter att han besökt en 40-års fest där han runt poolen upptäckte han att flera av de, i vanligt fall välklädda vännerna, hade svårt att hitta badkläder som passade deras stil. Detta blev startskottet för Orlebar Brown då Adam Brown ville skapa något som kan bäras både på stranden samt i sociala sammanhang. Arton månader senare såldes det första paret badshorts från Orlebar Brown.

Precis som IWC är Orlebar Brown otroligt noggranna när det kommer till vikten av detaljer. Mönstret för badshortsen är skapat från traditionella herrbyxor med justerbara sidoband för den perfekta passformen, och kommer med en 5-årig garanti. Varje plagg är skapat för att passa livsstilen hos seglare, äventyrare och utforskare.

– IWC och Orlebar Brown är enade av sin passion för hantverk, innovation och kvalitet. Orlebar Brown har skapat sportiga, eleganta fritidskläder och har visat att män kan se eleganta ut i fritidskläder. Företaget är ett av de mest innovativa i sin sektor och fortsätter att sätta höga krav gällande komfort, kvalitet och funktionalitet, säger  Christoph Grainger-Herr, VD IWC Schaffhausen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.