Martins val: 8 heta höstplagg att bära i september

Inlägget innehåller affiliate-länkar. Varje vecka kryssar vi mellan nätbutikerna för att guida er till de snyggaste herrmodeplaggen – och smartaste accessoarerna. Denna vecka med en känsla av höstens första plagg, amerikanska klassiker och bekväma hoodies.

Bomberjackan är ständigt aktuell – inte minst på höstkanten i sällskap av en hoodie eller stickad tröja. En av säsongens snyggaste jackor stor Mr Porters egna märke Mr P. för. Jacka, Mr P, finns att köpa här.

Det är inte helt omöjligt att höstens härligaste tröja är i en ull-blandning, har en kort zip-kedja upptill och är mörkblå. Stickat, Arket, finns att köpa här.

Franska sneakers-märket Vejas allra mest klassiska sneakers är nog ändå den snyggaste va? Sneakers, Veja, finns att köpa här.

Jerry Lorenzos relativt nystartade klädmärke Fear of God har fått stor synlighet i herrmode-media den senaste säsongen. Den här gråa sweatshirten är ett återkommande – och inte helt tråkigt – plagg. Sweater, Fear of God, finns att köpa här.

Vitt, ribb-stickat och elegant. COS visar upp en stickad tröja med en twist att möta höstkylan i. Stickat, COS, finns att köpa här.

Kepsens intåg de senaste säsongerna har nog knappast undgått någon. Ett snyggt och sportigt alternativ är denna från Parisiska modemärket Isabel Marant. Keps, Marant, finns att köpa här.

Om du är i jakt efter en sportig anorak kan du räkna med Tiger of Sweden. Klä upp jackan med ett par vida kostymbrallor eller bär tillsammans med ett par sweatpants. Anorak, Tiger of Sweden, finns att köpa här.

Det råder inget tvivel om att Moscots tintade glasögon ”Originals” är vad det heter – ett tvättäkta original. Glasögon, Moscot, finns att köpa här.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.