H&M släpper Blank Staples – en kollektion av minimalistiska och coola basplagg

När H&M i dagarna släpper sin senaste herrmodesatsning Blank Staples är det minimalistiska och bekväma streetwear-plagg som är i fokus. En kollektion som minst sagt passar perfekt att bära i tider då många av oss jobbar hemifrån och där den klassiska ”jobb-uniformen” och vardagsplaggen förändrats.

– Vi är väldigt glada över att påbörja den här nya resan med Blank staples. Kollektionen, som består av stilrena streetwear-plagg, är helt i synk med hur män lever sina liv i dag, säger Ross Lydon, chefsdesigner på H&M Herr.

Streetwear-kollektionen innefattar bland annat en tidlös, oversize sweatshirt tillverkad i 460g French Terry – för en extra skön, tung känsla och en mer casual cool look. Andra nyckelplagg i H&M:s senaste släpp är joggers, hoodies och T-shirts.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.